Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Warriorcaz - Tällainen on soturikissojen maailma...
Warriorcaz Etusivu U.K.K

U.K.K

Mitä täällä tehdään?

Täällä siis luodaan itselleen soturioppilas, kirjoitetaan tarinoita, ja edetään eri tasoilla! Lisää tietoa saat Tasot- kohdasta.


Mikä ihmeen soturikissat?
Soturikissat on Erin Hunterin kirjasarja, jossa seikkailee neljä klaania(Myrskyklaani, Jokiklaani, Tuuliklaani ja Varjoklaani). Päähenkilö kirjoissa on Tulisydän, mutta tällä sivulla kaikki ovat päähenkilöitä! ;).


Saako täältä ns.rahaa, kun kirjoitan tarinoita?
Ei. Täällä saadaan kokemuspisteitä. Niiden avulla voit nousta oppilaasta soturiksi, jne. Kokemuspisteiden määrä riippuu pääasiassa tarinan pituudesta, sisällöstä ja yksityiskohtaisuudesta. Kirjoitusvirheet eivät ole vakavia:).


Myrskyklaanin päällikkö on oikeasti Sinitähti! Miksi täällä muka on joku ihmeen Aurinkotähti?!
Jep, Myrskyklaanin päällikkö on oikeasti Sinitähti, mutta minä ylläpidän tätä sivua, ja päätin, että on helpompaa, jos olen Myrskyklaanin päällikkö...


Pirrätkö kuvasi paintilla?
Pääasiassa kyllä.


Onko sivusi aktiivinen?
No.. Kyllähän tämä on! Oppilaat ja soturit kirjoittavat ahkerasti tarinoita, ja minä yritän parhaani mukaan vastata niihin:). Eli suoraan sanotusti, kyllä, tämä on aktiivinen sivu!

En päässyt sivuille sisään! Sivut väittävät, että täällä on remontti, mutta kun tulen toista kautta, pääsen sisään! Mitä ihmettä?
Sivuilla tosiaan on/oli kesän aikana remontti. Ja syy, miksi pääsit sisään toista kautta, on tämä: Jos sivuni on laitettu ennen remonttia suosikkeihisi koneeseen, pääset sivuille! Jos kirjoitat ylös vain osoitteeni, et pääse sisälle, ja siinä lukee remontista:). Eli remontin aikana; Jos sivuni ovat suosikeissasi, älä tule sitä katta tänne, äläkä ainakaan kirjoita tarinoita! :).


Voinko itse päättää soturinimeni?
Et saa päättää sitä, mutta voit tietty kirjoittaa yksityisellä ehdotuksia nimellesi.. Mutta eikö ole mukavampaa pitää yllätyksenä, että mikä soturinimeksi tulee? :3.


Miksi sivuilla on niin usein tauko? ):
Sivuilla on suunilleen kaksi kertaa vuodessa tauko (kesällä ja talvella). Syy on se, että en ehdi tuolloin käydä sivuillani niin aktiivisesti, ja sitten kävijät valittavat, kun en vastaa tarinoihin.. Pyydän kaikilta remonttien ja taukojen aikoina kärsivällisyyttä!:)


Odotan lisää kysymyksiä;).
~Aurinkotähti~

©2019 Warriorcaz - suntuubi.com